Och hur har helgen varit?

Helgen har varit lugn, inget flängande för min del, så skönt. I fredags hade jag tänkt att spinna men jag tror att min ena visdomstand krånglar (har ej kommit upp helt) så jag har ont i käken och så sprider det sig till örat och halsen och svårt att gapa, maten bara rinner ut ;) Så skippade träningen då ifall att det skulle ha berott på halsont men det gjorde det inte. Istället blev det hemmagjorda hamburgare, mums! Let´s dance och de 12 apornas armé, lyckades dock inte se hela.

I lördags blev det rygg-, axlar-, triceps- och benpass, kändes bra. Senare på dagen blev det klippning, var på tiden började tycka att det var dags i julas men dröjt tills nu. Bara toppat lite och sedan köpte jag toning för att fräscha upp håret lite. Frisören använde en bra leave in produkt  Crush - black violet (lyckades inte hitta någon bild, men finns på den här sidan http://www.crushhair.com/) och så köpte jag crush 6 -wonder mask tickled pink, en inpackning som tydligen ska vara väldigt bra har för mig att jag sett den i någon tidning.Därefter införskaffades blommar, frukt och "lukta-gott-i-badrummet-grejs" till visningen. Därefter hem och städa det sista och då var det alldeles fint för att laga mat så istället blev det en tur till café gränden.

                          

Imorse åkte pojken min på båtmässa och jag fixade det allra sista inför visningen, gick en promenad medan mäklaren skötte jobbet. Sen försökte jag hitta något att ha på mig till nästa helg, men det var lättare sagt en gjort allt ska vara så over sized numera, tror inte riktigt att jag har vant mig vid det än. Blev i  alla fall en tunika liknande topp, men tveksam om jag ska behålla den. Efter det lite slötittande på Tv innan 60 minuter spinning. Och efter det blev det pizza, det var vi värda :D

Sammanfattningen av stegen denna helg:
Fredag 9538
Lördag 18953
Söndag 26066

bye bye!


Kommentarer
Postat av: Lillstrumpa

Vad duktig du varit i helgen! Håll mig uppdaterad med hur det går med lägenheten!Puss spuss

2009-03-08 @ 22:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0