Äntligen!

Äntligen är jag hemflyttad från Köping :) Wooohooo!!!! Riktigt mysigt att få somna med älsklingen varje natt. Kanske får jag ett socialt liv igen eller inte, kanske blir trött istället :( Det är inte lätt att få allt man vill. Blir att pendla två veckor men det är det värt. Sen 3 veckor semester och sedan blir det Västerås i 3 år, ska bli spännande.

Midsommar

Nu kommer ett lite försenat inlägg om midsommarbravderna. Det firades som de senaste två åren i Östhammar i år var vi något fler än vad vi varit de senaste gångerna (ryktet sprider sig) så det blev till att sätta upp partytält. Solen strålade dock hela midsommarafton så vi kunde suttit ute helt i det gröna å ätit. Dagen och kvällen följdes av snapsvisor (nästa år ska vi ha en riktig tjejvisa med), mat, dricka, lekar, grillning, jordgubbar och Öregrund. Nykterheten befann sig inte riktigt hos alla ;) Men trevligt va det! Här är lite bildbevis på detta.

image17

Ia, Hedvig och Martina i lite olika poser.

image18

Så här fin kan man se ut efter några snaps.

image19

Så här fint väder hade vi.

image22

Tjejerna och Jonas hade sin egna hörna.

image20

En midsommarstång är ju ett måste. Dock blev det inget dansande.

image21

Så här glad och kramig kan man bli av trevligt sällskap beblandat med öl.


TACK allesammans för en trevlig midsommar!Skön semester

Nu är vi hemkomna från en otroligt härlig semster i Sunny Beach Bulgarien. och vad passar inte bättre än att uppdatera bloggen com hände senaste för väldigt väldigt längesedan (jag e en dålig bloggare, jag vet)
 
Semstern började med lite halvkasst väder första veckan med det ordnade upp sig till andra veckan. Då blev det mycket sol och bad och kvällarna präglades av färgglada drinkar på happy hour. Men bilder säger mer än ord så här kommer några:


image6

Utsikten från balkongen på 12:de våningen med en hiss som fungerade ibland.

image7image9

Fina färgglada drinkar på happy hour, naturligtvis

image12

Så här kan man se ut efter några fina drinkar ;)


image11

En fin kväll i Sunny Beach


image13image14

Gick inte så bra att hålla sig kvar på tjuren trots några öl  i kroppen, träningsvärken gjorde sig påmind dagen efter ;)

image15

Kristofer hann även med att fylla den mogna åldern 25 där nere, detta firades naturligtvis.

image16

En mycket härlig semester.Å sommaren har knappt börjat! :)

RSS 2.0