Magbesvär=halsbesvär?

Mysteriet kanske är löst.....KANSKE! Det är så frustrerande att inte kunna träna ordentligt på grund av lite små ont i halsen hela tiden så idag tog jag mig iväg till läkaren och döm om min förvåning när jag kommer därifrån med magmedicin.  Har inte känt av magen men var tydligen öm där över magsäcken vilket kan tyda på att det kan vara ett läckage i magsäcken upp till halsen vilket skulle kunna förklara den diffusa halsontet. Ska äta medicin några veckor, hoppas det hjälper. Skulle vara helt underbart!


Såhär känner jag mig när jag inte får träna.

Dags att packa några kartonger.

Bye bye!

Motivationssvacka

Ibland kommer man till en av dessa platåer...hate it! Släpar mig till gymmet och blir lika besviken varje gång, orkar mindre och mindre för varje gång känns det som. Det höjer knappast motivationsnivån! Har i alla fall denna vecka än så länge lyckats få till 3 pass med mer eller mindre lyckat resultat, 2 styrkepass och ett spinningpass. Hade tänkt att gå på spinning idag också men det fick vara, tyckte att jag kände av lite i halsen imorse (känner nog efter för mycket för att ha en anledning till att inte gå och träna). Har passande nog idag varit på en utbildning i motiverande samtal, väldigt intressant och lärorikt. Handlade om hur man ska få patienten/kunden till beteendeförändring, det handlade generellt om det men verktyget är först och främst tänkt att användas att få igång fysisk aktivitet. Kanske ska ta och prata lite med mig själv ikväll så att jag kommer igång igen.  Det släpper nog snart, om 2 veckor ska jag få nya gymprogram av PT:n så det livar nog upp det hela och resultaten  återkommer. Det jag absolut inte ska göra är att sluta träna eller lägga in en vilovecka nu då lär jag aldrig komma igång igen. Jag har ju mål och de SKA jag uppnå!
Fick inlines i present och nu är även skydd införkaffade, väntar bara att gatorna och cykelvägarna ska bli sopade så att vi kan ge oss ut, ska bli riktigt skoj. Var ungefär 15 år sedan jag stod på ett par inlines...hjälp! :)

Bye bye!

RSS 2.0