Summering av veckan

Denna vecka har jag varit riktigt duktig när det kommer till träning:
Måndag - styrka ben, bröst, biceps + promenad
Tisdag- vilodag
Onsdag - Spinning 60 minuter
Torsdag - Simning 50 minuter
Fredag - Styrka rygg, axlar, triceps, mage

Och är det fint väder imorgon blir det nog milen på Björnön, måste börja träna på allvar inför vandringen nu.


Sånna här fina hjortar kan man få se på Björnön, inte alls människoskygga.


Uppdatering på lägenhetsfronten - Vi ska få nytt golv i nya lägenheten...woohooo! roligare med parkettgolv i vardagsrummet än plastmatta i träimitation. men synd att man inte får välja helt fritt, det som är nackdelen med hyresrätt.


Nej, nu ska jag ta helg! Ett glas rött hägrar!Skål!

Bye bye

Tingeling

I helgen firades 26 år...snart ...är några dagar till tills jag går över på "närmare 30-sidan". Det var mycket trevligt. tack alla som kom hela vägen till Västerås och firade mig. Det blev nog också den sista festen i den här lägenheten :( För nu är det klart och den är såld, känns ändå skönt men den är ju så fin, blandade känslor.


Några av oss som var här, en bunt sjukgymnaster och en receptarie.

Vi kastade ett öga på melodifestivalen, helt ok låt som vann men den här skulle väll ändå ha vunnit tror att den skulle ha kammat hem hela segern ;)


Tingeling goes Russia
Lite om träningen också. Har ju som sagt haft en träningsfri vecka. Gick till gymmet idag (med en av mina nya fina träningstoppar) började köra benpasset men när jag höll på med utfallen, som var i slutet som tur var, började jag må riktigt dåligt. Vinterkräksjukan gick genom mitt huvud innan jag insåg att jag ätit väldigt dåligt till lunch, blev yoghurt och knäckemackor det klarar jag mig INTE på om jag ska träna. Så avbröt och gick hem där K väntade med köttfärssås och spaghetti, kändes mycket bättre efter lite mat och en proteindrink. Stegen idag blev 23689, det är bra att ha ett arbete där man rör sig mycket i.

Bye bye!

Snart så

Spänningen är olidlig! Hur ska detta gå!?


Och så en uppdatering på stegen, igår blev det 11137 steg och idag 12964.

bye!

En tankeställare

Denna bild hittade jag på en blogg idag och har sett bilden förut någonstans. En bild säger mer en tusen ord!Det är 2,27 kg (5 lbs) fett och lika mycket vikt i muskler. Sån skillnad i volym på muskler och fett. Då gör det inget om man väger lite mer om det är muskler än att ha det där fettet dallrande på magen. Så styrketräningen är BRA! Och inget mes det ska vara tungt så att det blir resultat.

Själv har jag dock inte varit på gymmet idag,  beroende på min tand, känns helkorkad att skylla att man inte kan gå till gymmet på grund av en tand men vågar inte riskera att inflammationen sprider sig. Och så kan det vara bra att ha en återhämtningvecka då och då, nu har jag tränat varenda vecka sedan jul, 2-5 gånger/vecka så 1 vecka per tionde vecka borde man få ta det för att komma tillbaka med nya starka krafter. Istället mötte K upp mig så tog vi en promenix. Stegen idag blev 14037.

Bye bye!

Och hur har helgen varit?

Helgen har varit lugn, inget flängande för min del, så skönt. I fredags hade jag tänkt att spinna men jag tror att min ena visdomstand krånglar (har ej kommit upp helt) så jag har ont i käken och så sprider det sig till örat och halsen och svårt att gapa, maten bara rinner ut ;) Så skippade träningen då ifall att det skulle ha berott på halsont men det gjorde det inte. Istället blev det hemmagjorda hamburgare, mums! Let´s dance och de 12 apornas armé, lyckades dock inte se hela.

I lördags blev det rygg-, axlar-, triceps- och benpass, kändes bra. Senare på dagen blev det klippning, var på tiden började tycka att det var dags i julas men dröjt tills nu. Bara toppat lite och sedan köpte jag toning för att fräscha upp håret lite. Frisören använde en bra leave in produkt  Crush - black violet (lyckades inte hitta någon bild, men finns på den här sidan http://www.crushhair.com/) och så köpte jag crush 6 -wonder mask tickled pink, en inpackning som tydligen ska vara väldigt bra har för mig att jag sett den i någon tidning.Därefter införskaffades blommar, frukt och "lukta-gott-i-badrummet-grejs" till visningen. Därefter hem och städa det sista och då var det alldeles fint för att laga mat så istället blev det en tur till café gränden.

                          

Imorse åkte pojken min på båtmässa och jag fixade det allra sista inför visningen, gick en promenad medan mäklaren skötte jobbet. Sen försökte jag hitta något att ha på mig till nästa helg, men det var lättare sagt en gjort allt ska vara så over sized numera, tror inte riktigt att jag har vant mig vid det än. Blev i  alla fall en tunika liknande topp, men tveksam om jag ska behålla den. Efter det lite slötittande på Tv innan 60 minuter spinning. Och efter det blev det pizza, det var vi värda :D

Sammanfattningen av stegen denna helg:
Fredag 9538
Lördag 18953
Söndag 26066

bye bye!


Ont i halsen eller ont i käken?

Jag börjar redan tappa stinget att uppdatera varje dag, illa ;) I tisdags blev det i alla fall 1 timmes spinning och det kändes i onsdags, sån träningsvärk på insida lår där brukar jag väll ändå aldrig ha det men det blev väll i kombination med ben träningen i måndags. Stegen blev då runt  21900 sammanlagt. Igår blev det ingen träning utan istället var vi och såg "Män som hatar kvinnor", kändes som de hade missat en hel del i filmen. Men tydligen ska det vara med när den blir tv-film i några delar. Stegen igår blev drygt 11000.

Nu står köttfärslimpan i ugnen (första gången jag gör en sån) och sen är det städning inför visningen på söndag.

Bye bye


Vit chokladkladdkaka

Idag blev träning, ben, bröst och biceps. Och som vanligt på måndagar var det knökfullt på gymmet. Måste nog tänka om angående min träning på måndagar, inte kul när man stressar igenom några övningar för att man ser att en maskin är ledig och när man väl är färdig har någon annan ändå hunnit före.

Än så länge är stegen uppe i 9900 + styrka = 16000 steg, kan nog bli några till. Började misströsta lite när jag imorse såg en på jobbet som "gått" 55000 steg igår, hon hade kört vasalopps spinning i 4 timmar.

Hitta ett jättesmaskigt recept på vit chokladkladdkaka...mums. Det kanske det blir när jag fyller år.Bye bye!

Ingen bra början

Stegräkningen börjar på jobbet idag och sträcker sig hela mars, man tävlar individuellt och i lag. Idag har jag än så länge bara gått 5600 steg, måste ta en promenad eller nått för att få upp stegen till i alla fall 8000, pinsamt annars. Men så går det om man är lite halvseg på söndagen. Men det var väldigt trevligt igår Cissi, tack tack :)

Dubbelpasset i lördags gick bra, 1 timme body pump och 1 timme spinning. Kändes riktigt bra efteråt men hungern var enorm, blev Taco Bar efteråt när Sandy´s var stängt.


bye bye!

RSS 2.0