Ett hål i väggen

Nu har jag och Kristofer hållt på att fixa till sovrummet i två dagar. Att det kan vara så mycket jobb med ett rum, tog bort en byrå, en bokhylla, två stolar och tv:n (från och med nu blir det att lyssna på musik när man ska sova). Bytte dessutom överkast, lampa, blomma och gardiner blev riktigt ljust och fint kommer nog att sova gott där. Vi skulle till att fixa de sista detaljerna med att skruva upp några fina krokar på väggen, borrar ett hål och vad händer jo vi kan se in till vårt kök!! Blev att spackla igen och hoppas att ingen märker om man säljer lägenheten någon gång.

Nu ska jag städa då allt som var i sovrummet numera står i vardagsrummet.

/Malin

Tillbaka i civilisationen

Nu har vi tillbringat några härliga dagar på Kroktall med Dammis och Tobbe utan el, rinnande vatten eller riktig toalett. Fixat och grejat på huset, ätit, fiskat en hel del (fick då bara 2 små aborrar på 5 dagar, resten fick minsann minst en gädda var), grillat, ätit, badat, ätit, spelat spel (tjejer är överlägset bäst i kampen mellan man och kvinna) och om jag inte skrivit det ätit. Måste nog träna en hel del nu ;) Men det var trevligt hade två riktigt fina härliga dagar varav en dag då vi hade sällskap av familjen som kom med båten från Gräddö och några fina kvällar med härlig solnedgång.

Ikväll ska vi till Öregrund och strosa lite och äta något gott vid vattnet. Hoppas att det klarnar upp lite innan dess!

Inflyttningsfest

Igår var det inflyttningsfest hemma hos Åsa och Emma. Det var mycket trevligt med hemmagjord sushi (super gott, är imponerad), wii (träningsvärk idag efter all boxning), tuttmemory och trevligt sällskap. De har flyttat till en nybyggd lägenhet i hagsätra, super fin lägenhet var det.

Annars var det trevligt att komma hem lite till huddinge, se hur våra fiskar mådde efter flytten dit. De såg ut att trivas alldeles utmärkt de hade till och med fått slippa våra plastväxter och fått riktiga växter, å så var akvariet rent har inte sett det så rent sen vi fick det.

Jag vill ha prylar!!! platt-tv, ny dator, ny kamera, wii och sist men inte minst en ny fin lägenhet i stockholm. Någon som vill köpa något av detta till mig?!

Lite bilder från gårdagen....

image26

Lite wii spelande av Maria och Åsa.
image27
Ia är väldigt lycklig med två öl.

image30

Några av deltagarna från gårdagen.

Bara 1 vecka kvar sen är det semester!!!

Hektisk helg

Så nu var snart en till helg avklarad, de går alltid alldeles för fort. I fredags fyllde mormor min 80 år och det firades med att den närmsta släkten och några vänner åkte på kryssning med Cinerella. Det blev mycket lyckat med mycket god mat och trevligt sällskap! Grattis igen mormor! Även min minsta kusin var med och man säger att det ska börjas tidigt....

image23

Syrran och minsta kussen Johanna på dansgolvet.

Och igår var det tänkt en brygga utgång med förfest hos Ida. När vi väl kommit iväg så visar det sig att Bryggan inte har något dansgolv trots att detta står väl skrivet på affischer och på hemsida. Mycket besvikna bestämdes det att vi skulle gå till Orange, litet ställe och inte riktigt min stil kändes det som. Jag gick och tjata om potatismos hela kvällen (man kan få ett sånt sug efter så udda saker ibland) så när vi gett upp vi 2 snåret gick iaf jag och Hedvig till forna Nybrogrillen och till min stora besvikelse så har de bytt ägare och serverar inte längre potatismos med tillbehör istället får man välja mellan sushi, bakad potatis, pizza med mera. Detta passade inte mig så vi fortsatte hemmåt och där lagade jag väldigt god pulvermos sen gick jag å la mig väldigt nöjd. Väcktes vid 5 tiden då då tvillingar kom hem.

image25

På Orange, fråga inte vad Helga håller på med men hon ser ytterst nöjd ut med att sniffa på handen ;) Ida dansar glatt i bakgrunden.

Idag ska vi vara kulturella och gå på botaniska trädgården, bott i Uppsala 4 år och aldrig varit där, skandal!

RSS 2.0